До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сміливе весілля: 5 кроків до мрії з FIORI

Весілля – одна з найважливіших і найщасливіших подій у житті, до якої потрібне особливо відповідальне ставлення. Офіційно 2019 рік визнаний сезоном сміливих концепцій і небанальних весіль, і Fiori Company – міжнародна компанія з флористики та декору – підготувала нові рішення для проведення найбільш захопливого та делікатного дня в житті. У центрі уваги: вихід за межі, нові смисли, де старовинні чарівні історії стають новим бекграундом для білого шлейфу сукні нареченої.

FIORI підготували для нареченого і нареченої особливий сюрприз – тепер вибір локації для весілля стає маленьким святом для двох. Команда пропонує змінити традиції і зробити ставку на сміливе і нове весілля. На зміну складного вибору з каталогів організаторів минають незабутні вихідні в старовинних замках Австрії, які в будь-який момент готові стати резиденцією щастя для двох і початком їх нового життя.

Реклама

Всього три дні вікенду, де FIORI Team подбає про кожну дрібницю, про кожен етап подорожі. Отже, який вигляд мають 5 кроків до мрії?

Крок 1

Перший крок до весілля своєї мрії – знайомство з креативною командою в бутику FIORI на вулиці Богомольця в центрі Києва. Буквально кілька запитань, і організатори бронюють зручну дату подорожі, авіаквитки, трансфер, готель, вечерю – все необхідне. І навіть трошки більше. Все, що потрібно від закоханих, – розслабитися і довіритися професіоналам своєї справи.

Крок 2

Подорож почалася. У Відні закохану пару зустрічає представник FIORI – найкращий гід по старовинних замках. Спочатку – відпочинок і квіти. Наречену очікує найсвіжіший букет від FIORI, який задасть настрій всій поїздці.

Потім з'являється те саме "трошки більше" – квитки в знамениту "Альбертіну", віденську галерею графічного мистецтва. Саме туди пара вирушає за натхненням, мистецтвом, естетикою, щоб наповнитися настроєм міста, де тепер живе їхнє кохання. Закоханих чекають прогулянки по вузьких вуличках і великих площах, музика Чайковського в центрі Відня, знаменитий торт Захер у кафе Sacher, а також різні подарунки, якими можна буде порадувати одне одного.

Крок 3

Зручне взуття, струмлива сукня, рука в руці – так починається чарівна подорож по п'яти австрійських замках.

Більшість з них розміщені в центральних районах Відня. Вибір – величезний, а звертати увагу потрібно не тільки на атмосферу і світло в бальних залах, а й на їх місткість – замки, резиденції, садові палаци комфортно приймуть як маленьке весілля для найближчих 20-30 людей, так і пишне свято на 400 гостей.

Так, палац Ферстеля, спроектований молодим архітектором Генріхом фон Ферстелем між 1856 і 1860 роками, може прийняти 300 друзів і рідних. Завдяки унікальній комбінації елементів венеціанської і флорентійської архітектури з класичною кладкою з тесаного каменю ця будівля стала одним з найбільших творів мистецтва в світі.

На момент свого відкриття 1860 року палац Ферстеля був однією з найсучасніших будівель Відня, на його першому поверсі по сей день є легендарне кафе "Централь" – місце зустрічі австрійської богеми.

Найрозкішніші весілля у Відні проводять в судовому палаці Ліхтенштейнів, який до цих пір розміщений в приватній власності князівської родини.

Саме тут можна побачити неймовірний симбіоз шедеврів архітектури, природи та історії. Це величезний діючий музей, зведений у стилі бароко 1711 року, де представлена одна з найбільших колекцій Рубенса, центральні твори Ван Дейка, Лукаса Кранаха і Рафаеля, шедеври Рембрандта, Ван Рейсдаля і Гамільтона, тут же – величезна колекція порцеляни і найдорожчі меблі в світі.

Обов'язковий до відвідування палац Даун-Кінскі на площі Фраюнг – видатний приклад високого бароко з розкішними парадними сходами всередині. Палац влаштований таким чином, що навіть весілля на 30 гостей буде комфортним для всіх.

Крок 4

На цьому подорож не закінчується. FIORI подбали про все. Пару чекає вечеря в легендарному ресторані біля Опери та відвідування бутика компанії на одній з центральних вулиць Відня, де можна буде зібрати гарний букет. Вибір – завжди результат тиші, тому у пари буде спокійний вечір, щоб побути удвох і акуратно розкласти по поличках враження. Коли замок мрії буде обраний, FIORI розпитає про деталі і займеться підготовкою всього необхідного для створення персональної казки.

Крок 5

Ось і настав час вибору дати весілля. Підготовка до нього займає до шести місяців, в той час як практика показує, що досвідчена команда FIORI може впоратися за три місяці. Захоплива подорож добігає кінця, але тут же починається нова, ще більш захоплива. Головна відмінність сміливого весілля від шаблонного варіанту полягає в тому, що весільний настрій в першому випадку триває набагато довше – з того самого моменту, як наречений і наречена сіли в літак, щоб вибрати свій замок, де почнеться історія їх сім'ї, до самої церемонії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.