До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наступна станція: Tom Ford весна-літо 2020

Том Форд зайняв крісло голови CFDA в червні 2019 року і відразу ж почав вводити свої зміни в устрій американської модної індустрії. Першим великим кроком стало скорочення Тижня моди в Нью-Йорку. Другим – заохочення винахідливих методів представлення колекції, безпосередньо, роботи з локаціями. Схоже, що містер Форд вирішив продемонструвати наочний приклад власним шоу і провів його на старій станції нью-йоркського метрополітену Bowery на лінії J/Z.

Tom Ford весна-літо 2020
Tom Ford весна-літо 2020

Локація шоу Tom Ford стала частиною творчого бачення креативного директора. Одним з головних джерел натхнення Форда стало знамените фото Енді Воргола і Еді Седжвік, що визирають з-під кришки люка. Також метро вписується в його нову концепцію, зосереджену на простоті. "Я думаю, що зараз настав час невимушеності, – каже дизайнер, – ми повертаємося до спортивного одягу класу люкс, завдяки якому американська мода стала відомою в усьому світі".

Реклама
Tom Ford весна-літо 2020
Tom Ford весна-літо 2020

Спортивні силуети наче червона нитка пронизують всю колекцію, з першого образу. Футболка з круглим викотом, драпіруванням на грудях і засуканими рукавами в комбінації зі спідницею максі з білого дюшесу – синтезували всю сутність лінії. Але Том Форд не був би Томом Фордом, якби на подіумі не з'явились наріжні камені його бренду – істинно розкішні костюми і їхні елементи. Але навіть атласні блейзери в новому сезоні дизайнер поєднує з нейлоновими баскетбольними шортами.

До слова, побачити шорти в колекції Tom Ford ніхто не сподівався: дизайнер відомий своєю неприязню до цієї речі. Але те, що всі трактували ледь не як люту огиду, виявилося далеким від правди: "Вони мучать мене. А я завжди зачарований речами, які мене мучать".

Tom Ford весна-літо 2020
Tom Ford весна-літо 2020

Модний марафон сезону весна-літо 2020 тільки розпочався, але вже чітко проявляється тренд, який стане одним з головних у майбутньому сезоні – топ-бюстьє. У своїй новій колекції Форд представив кілька моделей такого топа, поєднав їх з фраками, жакетами, комбінезонами і просто з об'ємними штанами. Тут все очевидно: до цієї речі варто придивитися.

Переглянути всю колекцію Tom Ford весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.