До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Казкове дитинство в колекціях Caramel London

Три роки тому бутик британського бренду дитячого одягу Caramel London відчинив свої двері для Києва. Щосезону бренд тішить не лише хлопчиків і дівчаток модними новинками, а й їхніх батьків, які насамперед цінують зручність і практичність у дитячих речах. Нова рекламна кампанія бренду Caramel London в Україні основана на історії про справжнє дитинство, віру в чудеса і Санта-Клауса.

В новій історії #карамельныедети вирушають на пошуки див у таємну кімнату чарівного будинку – туди, де завжди панує віра в Санта-Клауса, де горить вогонь у каміні, а навколо ростуть чудові квіти. У цьому казковому місці дітей чекають модні подарунки з колекцій Caramel London, які заховані в великих старовинних валізах: вовняні пальта, в'язані шапки, шуби з екохутра, затишні светри і блузки з повітряними рукавами.
Рекламна кампанія Caramel London в Україні
Рекламна кампанія Caramel London в Україні
Рекламна кампанія Caramel London в Україні
Рекламна кампанія Caramel London в Україні

Творчі #карамельныедети самостійно вибирають одяг і складають образи. Вони пробують себе в професіях стиліста, фотографа та відеооператора. Одягають одне одного, знімають на камеру, роблять миттєві фотографії. З гарним настроєм і під гучний сміх мандрівники подаються далі, досліджувати світ, повний див і сюрпризів.

<b>caramel полароид</b>

Реклама

Ідея колекцій Caramel London полягає у тому, що щастя дитини формують прості речі: сім'я, вірний приятель поруч, свобода бути собою і дивовижний світ навколо нас. Більше світлин рекламного кампейну можна побачити в галереї нижче.

<b>рекламная кампания caramel</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.