До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Казкове життя: рекламна кампанія TAGO

У сучасному світі дизайнери немов поп-зірки, за кожним кроком яких стежать фоловери в Instagram. Їх стиль наслідують, а інтерв'ю розбирають на цитати фанати фешн-індустрії. Засновник бренду TAGO Тетяна Чумак, яка зазвичай працює за кадром, вирішила цього разу взяти участь у зйомці в якості моделі. Натхненням став казковий світ книги "Аліса в країні Чудес".

TAGO

З одного боку – щоденні бізнес-рішення, дедлайни й стратегії, з іншого – мода, де немає місця нудним формальностям й бюрократії. Коли красивого одягу в колекціях TAGO багато, а актуальних трендів сезону – ще більше, іноді потрібно просто заплющити очі й дозволити собі спуститися вниз по кролячій норі – до сміливих експериментів, ризикових комбінацій й неймовірних рішень, яких від вас ніхто не чекає.

Реклама
Засновник бренду TAGO Тетяна Чумак
У зйомці легко вловити алюзію на казкових героїв Льюїса Керролла: модель в білому вініловому тренчі з виразною усмішкою на обличчі – модна інтерпретація Чеширського Кота, сміливі контрастні луки відсилають до образів королівської варти, у "гусениці" – сині рум'яна й головний убір в тон, а Таня-Аліса – в біло-блакитних брючних костюмах, які носить з "котячими" окулярами, синіми авоськами, коктейльній сукні-бюстьє з інфантильно-рожевою водолазкою, яскравим взуттям і довгими рукавичками.

<b>таго таго</b>

У ролі Аліси – Тетяна Чумак
Інші персонажі – моделі Starsystem model agency
Фотограф – Віра Бланш
Художник – Євген Хандусенко
Стиліст – Анастасія Велегура
Макіяж – Анна Скуридіна
Перукар – Наташа Малюкевич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.