До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила, свобода, витонченість: що потрібно знати про український бренд Eternal

Попри повномасштабну війну, попри всі супутні їй складнощі, українці готові продовжувати дарувати світові красу й натхнення у будь-яких формах. В модній індустрії з’являється Eternal — новий український бренд зі справжніми, сильними цінностями, які він прагне транслювати всьому світу.

Power. Freedom. Elegance — "Сила. Свобода. Витонченість" – саме на цих трьох поняттях заснована філософія Eternal. Напевне, самі цього не усвідомлюючи, засновники бренду озвучили ті цінності, що закладені в кожному з нас – коди українського народу. Вони відтворили їх у сфері, до якої мають найбільшу пристрасть. "Ми створювали кожну річ з найвищими вимогами до самих себе, бо, як і кожен українець, який віднайшов своє покликання, віддаємось своїй справі на максимум", — зазначають в Eternal.

Реклама

Назва бренду, що перекладається як "вічний" втілює один з ключових принципів, покладених в його основу – класичний тон, геометричні форми, що легко комбінуються у безліч нових образів та перебувають поза часом – вони безмежно актуальні. А вільні пропорції і, головне, важливі деталі, створюють унікальний зміст та окреслюють характер бренду.

Бренд був створений для того, щоб підкреслювати різні, часом протилежні риси особистості, висловлювати багатогранність та характер через стиль. Одяг Eternal — це поєднання характеру і сили, але таке, що здатне виразити витонченість та жіночність, й водночас — це елегантність, яка підкреслює силу та впевненість. Так, у симбіозі естетики та змісту Eternal починає прокладати свій шлях на міжнародній модній арені.

Сила

Eternal втілює силу і елегантність, у тому числі, крізь строгі геометричні форми. На думку засновників бренду, такі силуети та поєднання форм створюють стиль, що є вираженням внутрішнього характеру і сили.

Витонченість

Елегантність та витонченість для Eternal – це набагато більше, ніж просто про зовнішність. Для бренду — це, перш за все, увага до деталей. Створюючи елегантні предмети одягу, Eternal прагне віддзеркалити внутрішню красу особистості.

Свобода

Eternal втілює строгі, але вільні та зручні форми та пропорції. "Ми віримо, що свобода руху породжує свободу дій", — зазначають у бренді.

Деталі

"Ми перебуваємо в постійному пошуку найякісніших матеріалів у всьому світі та надаємо перевагу натуральним тканинам. Ми прагнемо створювати високоякісний одяг, що стане гармонійним втіленням поєднання бажаного дизайну, якості, та зручності – деталі визначають все, — говорять в Eternal. — Ми — український бренд, який прагне об’єднати в собі найкраще з різних куточків світу".

Eternal Essentials

Перша колекція бренду виходить під назвою Eternal Essentials. Вона втілює філософію бренду – унікальну синергію рис, що контрастують між собою. До дебютної колекції Eternal увійшли пальто, костюм (штани та жакет) і штани з екошкіри. Основну палітру кольорів склали чорний, сірий, пісочний та темно-синій відтінки.

Eternal

"24 лютого – ця дата поставила запуск бренду на паузу. Та й, на правду, життя багатьох з нас. Але ми зробимо все можливе, щоб це була лише пауза. Пауза, яка, щиро віримо, дуже скоро зміниться на перемогу. Ми мріяли й мріємо. Наші добрі мрії живуть у нас і є незламними, — говорять в Eternal. — Кожен з нас – на своєму маленькому чи величному фронті – має значення. Ми знаємо, що не маємо права здаватись. Нам є чим пишатись. Ми – українці, і ми йдемо вперед!"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.