До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила природи: Lake Studio представляють порцелянові прикраси The Seeds

Український бренд Lake Studio представив нові порцелянові прикраси з колекції The Seeds, яку створено в колаборації з британською художницею Ксенією Бусаловою. Особливість колекції — у використанні живих квітів і рослин.

Будяк і ялівець з лондонських парків стали основою для майбутніх ефектних артоб’єктів: брошок, сережок, перснів, прикрас для волосся і кольє. "Ми вибирали рослини, які нам подобалися, покривали рідкою порцеляною, поливою з кольоровим пігментом і перламутром, а потім запікали в промислових печах. За цієї технології від високих температур сама рослина згоряє, утворюючи порожній простір усередині виробу. Завдяки цьому прикраси виходять масивними і яскравими, але водночас дуже легкими", — розповідають Ксенія та Анастасія.

Реклама

Прикраси представлені в білому й чорному кольорах з додаванням інших відтінків. Вироби прикрашені мазками золота, а для фурнітури використано шовкові шнурки й позолочену латунь. Порцеляна, що імітує натуральні перли, — ще один прийом, використаний у колекції. Іконічні для бренду артишоки також наявні як ювелірні вироби — їх зроблено вручну.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.