До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила ілюзій: нова колекція Act.1

Бренд Act.1 продовжує досліджувати межі повсякденного функціонального одягу, не забуваючи при цьому про експерименти. У новій осінньо-зимовій колекції марка поєднує функціональність із класичним кроєм.

У новому сезоні команда Act.1 занурилася в науку ілюзій, оскільки вони є провокаційним мистецтвом, що змушує нас по-новому інтерпретувати власні почуття. "Ілюзії розповідають про справжню природу того, як працює наш мозок, тому що він не транслює реальність, а радше створює переконливу історію, за якою можна жити", — розповідають в Act.1 і представляють об'ємні худі зі щільної бавовни із прихованими кишенями, польову куртку із прихованим капюшоном з камуфляжного матеріалу, оверсайз пальто з елементами традиційного крою, переосмислені штани та сорочки на ґудзиках, а також безліч різноманітних аксесуарів. Серед ключових — в'язані шапки із мериносової вовни та сумка Quad.

Реклама

Прикметна риса всіх речей Act.1 — робота зі зносостійкими технологічними матеріалами і функціональною фурнітурою, що дійсно допомагає адаптувати одяг під різні цілі й завдання.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.