До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила форми: презентація круїзної колекції Lake Studio

Український бренд Lake Studio влаштував закриту презентацію нової круїзної колекції, яка після Києва вирушить в Мілан і Париж. Vogue.ua дізнався про неї кілька цікавих фактів.

Команда Lake Studio: Константин Худов, Олеся Кононова, Анастасія Рябоконь і Марія Гаврилюк
Форма

"Ця колекція натхненна архітектурою, – розповідають Анастасія Рябоконь і Олеся Кононова, дизайнери бренду. – Тут не можна виділити якийсь конкретний напрям, радше, це наше спільне бажання експериментувати з формою і об'ємами, а архітектура, в цьому випадку, надихає найбільше".

Реклама
Lake Studio Resort 2019

Скульптурні оборки, навмисно збільшені плечі і підкреслені талії в колекції роблять її з одного боку монументальною, але, при цьому, кожна річ – жіночна і лестить найрізноманітнішим фігурам.

Lake Studio Resort 2019

"Ми хочемо робити речі, які прикрашають, – ділиться Анастасія Рябоконь. – Наприклад, асиметрична рюша на топі візуально робить дівчину вищою, як і брюки з високою посадкою, а розроблена нами форма рукавів завдяки невеликому зміщенню робить плечі вужчими і додає привабливості".

Принти

Авторські принти – візитна картка Lake Studio. У різні сезони для бренду їх розробляли провідні українські художники, а в новій колекції це зробила арт-директор марки, Марія Гаврилюк. Вона намалювала декоративну капусту, що прикрасила різноманітні жакети, хвилясті сукні та спідниці-годе.

Lake Studio Resort 2019

"Нам хотілося додати в колекцію трохи грайливості, – пояснює дизайнер Олеся Кононова. – І тут нам в голову прийшла капуста, яка з одного боку – квітка, а з іншого – овоч. Кожен бачить в ній своє і нам вона цим подобається".

Lake Studio Resort 2019
Денім

Деніму в колекціях бренду не було декілька років і повернувся він дійсно помітно. У Lake Studio вдалась практично колекція в колекції. З японського темно-синього деніму вони пошили фірмові сукні-бюстьє, корсети на зав'язках, вузькі піджаки і джинси-кльош в найкращих традиціях 1970-х.

Lake Studio Resort 2019
Олеся Кононова

"Денім допоміг нам поєднати нашу жіночність з архітектурними експериментами і знайти правильний баланс між маскулінністю і фемінністю", – додають в Lake Studio. У цьому ж їм допомогла і екошкіра.

Lake Studio Resort 2019
Пастель

Пастельні тони домінують в колекції: ніжні відтінки бузку сусідять з м'ятною гамою. За словами команди Lake Studio, це була одна з рекомендацій ритейлера Moda Operandi, з яким зараз активно співпрацює український бренд.

Lake Resort 2019
Lake Studio Resort 2019
Lake Studio Resort 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.