До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Швейцарська спадщина: що потрібно знати про бренд JET SET

З моменту появи на ринку 1969 року швейцарський бренд JET SET задав тон дизайну спортивного одягу, який продовжує надихати всю індустрію донині.

Розроблена спочатку як одяг для лижного спорту, лінія JET SET відповідає вимогам впевнених в собі носіїв, безстрашних у вираженні свого стилю, які прагнуть до сучасного, адаптивного, технологічного гардеробу, який відповідає різноманітності потреб сучасного життя.

Реклама

<b>джет сет</b>

Головна особливість бренду – використання сучасних матеріалів і яскравих відтінків, які збирають у зухвалі комбінації. Зірка – незмінний повторюваний елемент графіки на речах JET SET – вшанування історії лейбла. Ще біля першого магазину в Санкт-Моріці була виставлена невелика архітектурна форма у вигляді цієї фігури.

<b>джетсет2</b>

JET SET не прив'язаний до одного місця або періоду часу. Цей стан розуму – вміння бути відкритим, вільним, непримиренним, свідомим і любити пригоди, – кажуть у бренді.

Вільні від віку, колекції JET SET зображують нову еру розкоші. Кожен сезон представляють бездоганно зшиті лижні костюми, спортивний та повсякденний одяг. Сьогодні біля керма бренду Міхаель Міхальскі – один з найвпливовіших німецьких дизайнерів. Він працює з інноваціями і представляє прогресивні і несподівані дизайни – футуристичні як в плані стилю, так і в плані крою. У той же час, в лейблі не забувають про спадщину, і з колекції в колекцію переосмислюють класику JET SET.

<b>джетсет3</b>

Останні колекції бренду представлені в магазині Extremstyle, де вже стартував сезон знижок.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.