До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що очікувати від Тижнів моди сезону весна-літо 2023

Тримайтеся міцніше, адже зовсім скоро почнуться головні Тижні моди. Покази сезону весна-літо 2023 вперше повертаються на повну силу з початком пандемії Covid-19, і відомі модні бренди вже готуються до насичених розкладів у Нью-Йорку, Лондоні, Мілані й Парижі. Цього сезону будуть показані довгоочікувані дебюти від новоспечених креативних директорів у великих брендах, наприклад, Максиміліана Девіса у Salvatore Ferragamo. Азійські лейбли після дворічної перерви також повернуться до Європи, включно з Comme des Garçons та Issey Miyake. Крім того, відбудеться безліч дебютних показів від багатьох нових імен, від номінанта BFC/Vogue Designer Fashion Fund 2022 Chopova Lowena в Лондоні до Act N°1 за підтримки Valentino в Мілані. Це також сезон несподіваних локацій: Fendi представлять визначне шоу в Нью-Йорку, а Раф Сімонс виступить у Лондоні. Також наступного тижня в Нью-Йорку відбудеться святкування з нагоди 130-річчя американського Vogue. Ми зібрали для вас путівник щодо показів і розповіли, чого сподіватися в сезоні весна-літо 2023.

Chanel осінь-зима 2022/2023
Нью-Йорк

9 – 14 вересня 2022 року

Реклама

Нью-Йорк стає чимось на кшталт Grand Tour для європейських лейблів, де Marni, Cos і Fendi проводять шоу. Останній міланський бренд влаштовує велике шоу на честь святкування 25-річчя своєї культової сумки Fendi Baguette. Американський Vogue також буде у святковому настрої, влаштовуючи свій перший Vogue World з нагоди 130-річчя.Сезон весна-літо 2023 року також ознаменований поверненням кількох відомих нью-йоркських брендів, зокрема Tommy Hilfiger, Eckhaus Latta та Area, а також експериментальними талантами міста, зокрема Puppets & Puppets, Collina Strada, Interior та Kenneth Nicholson. Очікуйте побачити всіх звичайних великих гравців США, включно з Coach, Michael Kors Collection, Gabriela Hearst, Carolina Herrera і Tory Burch, з розкладом, який відкриватиме Proenza Schouler (святкує 20-річчя) і закриватиме Tom Ford.

Ralph Lauren осінь-зима 2022/2023
Лондон

16 – 20 вересня 2022 року

У Лондоні, у розкладі якого в останні сезони немає власних блокбастерів, тепер витає справжній ажіотаж. У сезоні весна-літо 2023 Burberry та JW Anderson повертаються до міста, а паризький лідер Раф Сімонс завершить п’ятничні покази своїм гучним шоу. Номінанти BFC/Vogue Designer Fashion Fund 2022 Chopova Lowena і Tove влаштовують свої дебютні покази, Christopher Kane, KNWLS and Dilara Fındıkoğlu повернулися до розкладу, а SS Daley, Di Petsa та Supriya Lele покажуть те, що ми будемо охоче дивитися.

Erdem осінь-зима 2022/2023
Мілан

20 – 26 вересня 2022 року

Мілан не є містом, що найбільше асоціюється з молодими талантами, але в сезоні весна-літо 2023 багато перспективних дизайнерів демонструють свої дебютні колекції. Зверніть увагу на британського дизайнера Максиміліана Девіса в Salvatore Ferragamo, Філіппо Граціолі в Missoni, Руїджі Вілласеньйора в Bally й Марко де Вінченцо в Etro. Великі бренди також виступають на підтримку молодих талантів, а найеклектичніше ім’я Лондона Метті Бован приєднується до розкладу Мілана за підтримки Dolce & Gabbana. Тим часом модний Дім Valentino виступає на підтримку італійського лейблу Act N°1. Інші італійські бренди, зокрема Prada, Gucci, Max Mara, Versace, Giorgio Armani та Bottega Veneta, повернуться з великим розмахом, а Матьє Блазі представить свою другу колекцію для останнього бренду.

Bottega Veneta осінь-зима 2022/2023
Париж

26 вересня – 4 жовтня 2022 року

До Парижа повертаються азійські бренди, зокрема Comme des Garçons, Noir Kei Ninomiya та Issey Miyake, останній з яких проведе свій перший показ жіночого одягу після смерті засновника бренду в Токіо. Вікторія Бекхем переміщається з Лондона до Парижа на додаток до австралійського лейблу Zimmerman, який зазвичай виступає в Нью-Йорку. У розкладі також обіцяють покази звичайних великих модних Домів, зокрема Christian Dior, Saint Laurent, Loewe, Balenciaga та Hermès, а Chanel, Miu Miu та Louis Vuitton завершать останній день місяця моди.

Saint Laurent осінь-зима 2022/2023

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.