До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Північний полюс: колекція IENKI IENKI осінь-зима 2020/2021

У сезоні осінь-зима 2020/2021 головним джерелом натхнення для українського бренду IENKI IENKI стали далекі подорожі на Північ.

IENKI IENKI осень-зима 2020/2021IENKI IENKI осінь-зима 2020/2021

У колекції осінь-зима 2020/2021 IENKI IENKI досліджує Крайню Північ: від безкраїх просторів тундри до віддалених полярних станцій. До слова, історія самого бренду нерозривно пов’язана з давніми північними народностями — з евенками, від яких і пішла назва IENKI IENKI. Засновник бренду Діма Євенко дуже хотів показати цю колекцію в дусі далекої подорожі, але оскільки через пандемію поїхати на Північ не вийшло — полярну станцію для знімання вирішили спорудити прямо у дворі шоуруму лейбла в Києві.

Реклама
IENKI IENKI осень-зима 2020/2021IENKI IENKI осінь-зима 2020/2021

За ідею відповідали художники Іван Грабко і Маша Рева, а також стилістка Надя Шаповал. Підготовка до масштабного втілення проєкту в життя тривала майже три місяці. Команда із 40 осіб за допомогою декорацій відтворила полярну станцію та юрту — характерний для жителів Крайньої Півночі кочовий дім. Деякі аксесуари виготовляли спеціально для цього знімання: наприклад, окуляри, які носили алеути. Нечисленна народність робила їх зі шматочків дерева й кісток тварин, залишаючи невеликі прорізи для очей. У зніманні кампейну бренд показує, який вигляд мали б пуховики IENKI IENKI на мешканцях Півночі: жителі станції вдягнені в технологічні лижні пуховики, а місцеві народності — в дублянки з основної колекції.

IENKI IENKI осень-зима 2020/2021IENKI IENKI осінь-зима 2020/2021

Всього в колекції осінь-зима 2020/2021 представлено три лінійки пуховиків. Основна SHEARLING складається з різних дутих курток яскравих кольорів, а також нових моделей дублянок Lizzy і Rebecca подібних до традиційного одягу евенків. Використано й нові тканини: наприклад, шорстку за текстурою, але м’яку на дотик Braille, яка надає речам особливої легкості.

IENKI IENKI осень-зима 2020/2021IENKI IENKI осінь-зима 2020/2021

Пуховики лінійки VEGAN зроблені з інноваційного матеріалу ECONYL, його основа — перероблені рибальські сітки. А замість гусячого пуху використано cruelty-free наповнювач із пляжного сміття й устричних мушель, які зібрано на узбережжі Тайваню. Всі моделі зі SKI COLLECTION безшовні — тканину спаяно ультразвуком. Так куртки не промокають, не пропускають холодного повітря, не мнуться й не рвуться. Всі речі в лінійці споряджені системою електронного пошуку людей Recco — це невеликі та майже невідчутні на дотик датчики, які можуть врятувати життя. Тому в пуховиках зі SKI COLLECTION не страшно вирушати в далекі зимові подорожі й розсікати найбезлюднішими гірськолижними схилами.

<b>IENKI_IENKI_FW_20_21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.