До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Північний світ: Katimo представили зимову капсулу

Український бренд Katimo представив нову капсульну колекцію, у якій і далі досліджує Північний світ. Цього разу головним джерелом натхнення стала Арктика з її багатою історичною культурною спадщиною.

В основі капсули — трикотажні костюми зі светрів, штани вільного крою та мідіспідниці. Є в колекції й теплі сукні з овечої вовни та вовни ягняти, а також джемпер яскравого синього відтінку з патерном із зображенням ескімосів і крижаних будинків іглу. Дизайн цього традиційного житла північних народів лежить в основі стьобаних великими блоками пальт з капюшоном, які в капсулі представлені у двох колірних рішеннях.

Реклама

Однією з ключових речей колекції стала штучна шуба, що імітує хутро арктичного песця. За словами команди бренду, це своєрідний триб’ют до традиційного одягу корінних жителів Гренландії — ескімосів. Колірна палітра натхнена архітектурою міста Нуук, столиці Гренландії, і складається з червоного, білого, коричневого й бузкового кольорів, а також із різних відтінків сірого й синього.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.