До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таємниці створення кутюрних образів Christian Dior

Органза з плетінням зі шкіри, пір'я з зеленим лаковим покриттям, гра світла і тіні, матових і блискучих поверхонь – фахівці майстерень Jean-Pierre Ollier розповіли таємниці створення колекції Christian Dior Couture сезону осінь-зима 2019/2020.

Christian Dior Couture осінь-зима 2019/2020

У новій колекції креативний директор французького модного Дому, Марія Грація К'юрі, звернулася до роботи письменника Бернарда Рудофскі Are Clothes Modern?, в якій автор розмірковував, чи має одяг бути модним і при цьому не завжди зручним, чи комфорт – насамперед.

Реклама

Знаменита феміністка, К'юрі завжди підтримує жінок у найрізноманітніших видах мистецтва. У новій колекції дизайнер акцентувала на природності та комфорті одягу.

<b>dior couture secrets</b>

Увага була сконцентрована на формах, лініях, архітектурному крої. Одним із символів колекції стали давньогрецькі Каріатиди, а текстура деяких образів нагадує бетонну поверхню. Дизайнер працювала з куполоподібною формою, гралася з пропорціями і при цьому створювала легкість. Ті ж знамениті жакети Bar скроєні без використання додаткових старомодних накладок. Лише до міліметра вивірений крій.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.