До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Турбота про майбутнє: нова екологічна колекція RESERVED

Польський ритейлер RESERVED і далі розвивається в напрямі стійкої моди. Бренд представив нову екоколекцію Joyful #Eco Aware, якою засвідчує, що екологічний підхід і модні тренди можна здружити, до того ж легко та граючи. Її обличчям стала Наомі Чін Вінг — зірка модних подіумів з Тринідад і Тобаго.

Joyful #Eco Aware — це легкі силуети й оптимістична палітра, у якій акцентами на світлому тлі виступають відтінки лайма, свіжої зелені й фіалок. Деякі речі прикрашає квітковий принт — тонкий і ненав’язливий, більше подібний до абстрактного малюнка, що імітує природні патерни. Головними речами колекції стали плащі й сорочки з накладними кишенями, сукні на затяжках і лаконічні блузи, сукні-сорочки й убрання з вільною лінією талії. Все, що не сковує рухів і надихає радіти кожному дню.

Реклама

Технологічний складник тішить не менше — під час виробництва колекції використовують як відходи у вигляді пластикових пляшок, так і рішення, що дають змогу заощаджувати воду, електроенергію й зменшувати кількість парникових газів у процесі виробництва колекції. Унаслідок такого підходу в Joyful #Eco Aware поєднують органічні й перероблені матеріали на зразок ніжного й приємного на дотик Eastman Naia ™ з дерев’яної маси, екологічної віскози Lenzing ™ або EcoVero ™ з евкаліпта, бука і ялини.

Колекція Joyful #Eco Aware — це частина глобальної стратегії Eco Aware, у межах якої команда RESERVED розвиває свої екологічні ініціативи. Нині її головним завданням є розвиток програми For People For Our Planet. Її мета — розв’язання проблеми парникових газів і керування використанням водних ресурсів. Вже до 2025 року половину всього деніму RESERVED випускатиме відповідно до правил Eco Aware, а рівень вуглецю зменшить на 15%.

<b>Reserved_Eco2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.