До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі светри від українських дизайнерів

З кожним днем ​​стає дедалі холодніше, а це означає, що без нового светра не обійтися. Проте хвилюватися не варто — у колекціях українських дизайнерів є безліч варіантів на будь-який смак. Ми вибрали своїх фаворитів, щоб насолоджуватися цією зимою вповні.

М’яка хмара

Український бренд Keenly створює светри, подібні до невагомих хмар, що м’яко обволікають тіло. У таке хочеться загорнутися на найближчі чотири місяці, заварити чай і просто ні про що не думати.

Реклама
Keenly Studio
Ноти пастелі

Ніжні пастельні відтінки часто асоціюються з настанням весни, але чому б не додати цього легкого настрою і в зимовий гардероб? На допомогу прийде светр приємного бузкового відтінку з останньої колекції KATIMO — носити можна з на кілька тонів темнішими штанами.

KATIMO
Оверсайз

Класикою зимового гардероба вже давно стали оверсайз-светри, які надійно захищають від пронизливих вітрів і водночас їх неважко стилізувати з різними речами. Навіть шовкова спідниця разом з ним стає повноцінним гравцем осінньо-зимового сезону. Українському бренду The Body Wear вдалося створити светр, у якому оверсайз-силует геть не суперечить ідеї абсолютної жіночності, закладеної в ДНК марки.

The Body Wear
На яскравому боці

Справжньою пігулкою від осінньої хандри може стати светр з останньої колекції Kseniaschnaider в яскраву смужку, що має природний вигляд з улюбленими джинсами.

Kseniaschnaider
Babushka

Светр на ґудзиках з підкресленою талією і фактурним в’язанням з першого ж погляду викликає асоціації з дитячими спогадами й вовняними кофтами, у які намагалися нас одягнути батьки. Сьогодні ми самі залюбки вдягаємо речі з ретро-настроєм в babushka-стилі й почуваємося в них по-справжньому затишно.

FORMA
Короткий метр

Шовкові чуттєві сукні Anna October нерідко називають ідеальною пропозицією для сучасних Лоліт, з такою ж легкою провокацією дизайнерка створює й светри. Чого тільки варта укорочена модель з мохеру приємного молочного відтінку з вив’язаними косами.

Anna October
Хороша дівчинка

Коміри-поло, які ми звикли бачити на футболках, цієї зими прикрасили тонкі светри. Такі легко уявити в гардеробі в стилі препі. Ідеальні моделі без зайвих деталей цього сезону представив український демократичний бренд Siyai.

Siyai

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.