До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Salvatore Ferragamo повернули лофери з пряжкою Gancini

Італійський бренд Salvatore Ferragamo у новому сезоні осінь-зима 2018/19 знову відроджує культову модель лоферів з фірмовою пряжкою Gancini. Стійкий каблук, масивна гумова підошва і металева фурнітура у формі фірмового знака бренду, – стали основою для нової моделі лоферів. Знакова пара обзавелася двосторонньою фурнітурою, яка вперше представлена одразу в двох відтінках: золотому і срібному. Така опція, на думку дизайнера Пола Ендрю, символізує єдність форми і функціоналізму.

Лофери Salvatore Ferragamo з двосторонньою фірмовою пряжкою Gancini

Динамічність, активна життєва позиція і вміння розбиратися в предметах розкоші стали лейтмотивом нової моделі. У цій парі Salvatore Ferragamo зіграли на об'єднанні нових технологій, професіоналізмі взуттєвих майстрів, а також використанні ультрам'яких матеріалів і особливої конструкції підошви. Лофери вже доступні в монобрендовому бутіку Salvatore Ferragamo в Пасажі, а також на сайті Helen Marlen Group.

<b>Salvatore Ferragamo</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.