До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Руні Мара запустила бренд одягу

Не лише моделі випробовують свої сили в дизайні одягу, але й представники кінематографу. Цього разу світ моди вирішила підкорити кіноактриса Руні Мара, яка разом з подругою Сарою Шлоат запустила бренд Hiraeth. Його характерна риса – аксесуари та одяг є веганськими.

Hiraeth

Справа в тому, що Мара і Шлоат не використовують хутро, шкіру, а також кашемір, шовк та інші матеріали, які хоч якось пов'язані з тваринами. "Так, ми можемо в магазині мас-маркету купити сумку зі штучної шкіри, але ми не знаємо, в яких умовах вона створена десь в Китаї або Бангладеші", – пояснює Руні Мара свою позицію. До речі, вже сім років сама вона притримується вегетаріанського режиму харчування. Аби самостійно контролювати весь процес виробництва, Мара розмістила бренд і його майстерні в Лос-Анджелесі, а це означає ще і те, що великих тиражів тут не буде, і кожна річ буде зроблена свідомо.

Реклама

<b>РуниМараОдежда</b>

Читайте також:

Хороший пример: модные уроки Кейт Мосс

5 брендов купальников, созданных моделями

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.