До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдвяна казка: нова колекція бренду RITO

Провідні позиції серед модних трендів, як і раніше, зберігає трикотаж — справедливо головний матеріал 2020 року. Знайшов він своє застосування і в новій різдвяній колекції українського бренду RITO, ставши синонімом комфорту й чуттєвості.

За допомогою брючних комплектів у білизняному стилі, вільних кардиганів, які надають фігурі ще більшої тендітності, і асиметричних топів з ефектною шляркою й незвичним подолом можна створити лаконічний і святковий образ. Також до колекції ввійшли трендові штани-палаццо і сукні з торочками, які якнайкраще згодяться для нестримних танців. "Ми вже майже 30 років працюємо з трикотажем і знаємо про нього дуже багато, — розповідає засновниця бренду Тетяна Абрамова. — Саме тому нам захотілося поміняти його сприйняття, додати йому більше сексуальних нот". Зробити це дизайнерській команді марки вдалося завдяки роботі як з плетінням, так і формою. З одного боку, було вибрано найлегше, майже невагоме в’язання, а з іншого — потрібного настрою колекції надав незвичний асиметричний крій і декор.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.