До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вічні цінності: різдвяний проєкт POUSTOVIT

Бренд POUSTOVIT представляє різдвяний проєкт про істинні цінності, вміння радіти життю і цінувати його якість. Головним елементом нового проєкту стала лінія carry over суконь, випуск яких не прив'язаний до сезонних колекцій. Дизайнерка сподівається, що їх передаватимуть у спадок.

Різдвяна колекція POUSTOVIT

У новому різдвяному проєкті Лілія Пустовіт повертається до своїх перших колекцій, в яких дизайнерка використала лише 3 головні кольори: чорний, білий і червоний. У центрі уваги – лаконічні і жіночні сукні довжини міді з незвичними деталями в крої. Завершальними елементами стали великі золоті аксесуари і зібрані вручну накидки з чорного та білого екохутра.

Реклама
Різдвяна колекція POUSTOVIT

Історію про жіночу дружбу команда на чолі зі стилісткою Сонею Солтес зняла в інтер'єрах нового ресторану Wine Love. "Ми прагнули створити місце про любов і радість життя, про пристрасть і свободу", – так визначили атмосферу Wine Love його власники.

Різдвяна колекція POUSTOVIT

"У цій зйомці ми хотіли відобразити жагу до життя і повернення до традицій творення і гедонізму. Жити для себе і в ім'я краси, бути чарівною і легкою, надихати і надихатися – все це те, що може стати тим самим джерелом енергії в умовах підвищеної турбулентності епохи", – кажуть стиліст Соня Солтес і фотограф Анна Брудна.

<b>POUSTOVIT christmas</b>

Фотограф: Аня Брудна

Стиліст: Соня Солтес

Моделі: Юля, Лера Кос, Дарина Дериземля

Hairs: Павло Лотник

MUA: Євгенія Козлова

Локація: Wine Love

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.