До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Розкішна Алек Век в осінній рекламній кампанії Roberto Cavalli

42-річна Алек Век, кар'єра якої почалася ще в кінці 1990-х, сьогодні знову активно знімається і нерідко виходить на подіум. Одна з останніх робіт моделі – осінньо-зимова рекламна кампанія Roberto Cavalli, яку зняв Джампаоло Сгура. На його кадрах Век демонструє сучасний вигляд славнозвісного італійського гламуру.

Roberto Cavalli осінь-зима 2019/2020

Модель позує в ідеально скроєних білосніжних пальтах і зухвалих піджаках з чорної шкіри, приміряє яскравий трикотаж у парі з великими прикрасами, зробленими у найкращих традиціях 1980-х, і демонструє ключові аксесуари колекції: окуляри, прикрашені стразами, позолочені кольє і металізовані сумки на ланцюжках.

Реклама
Roberto Cavalli осінь-зима 2019/2020
Roberto Cavalli осінь-зима 2019/2020

Нагадаємо, що над колекцією Roberto Cavalli осінь-зима 2019/2020 працював дизайнер Пол Суррідж, який намагається вписати коди модного Дому в актуальний контекст. Дизайнер переосмислив іконічний для марки тигровий принт, зробив його більше схожим на акварельні візерунки, а фірмовий сексапіл Roberto Cavalli "приборкав" маскулінними образами, так нагадав усім, що чоловіча мода – його велика любов.

Roberto Cavalli осінь-зима 2019/2020
Roberto Cavalli осінь-зима 2019/2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.