До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріг достатку: колекція WOS Resort 2020

WOS – нова назва бренду Walk Of Shame, заснованого дизайнером Андрієм Артемовим 2011 року. Колекція Resort 2020 – третя для бренду, в якій велика частина речей представлена у стилі унісекс.

WOS Resort 2020

Під час створення колекції дизайнер надихався об'ємами і формами середньовічних жіночих суконь, а ще костюмами з фільму "Любовний настрій" Вонг Кар-Вая про події 1960-х у Гонконзі і стрічкою "Доброго ранку" японського режисера Ясухіро Одзу. Референси з них зчитуються в сукнях, плащах і костюмах. Тренчі і сукні з бавовни глибокого синього кольору за формою нагадують плащі американських військовослужбовців, білий жакет з об'ємом на спині як у пізніх 1950-х – куртки французьких моряків, типовий силует 1950-х видно також у легкому пальті з технологічної бавовни лимонного відтінку.

Реклама
WOS Resort 2020
WOS Resort 2020

Піджаки зі збільшеною лінією плеча, костюми з шортами і спідницями, штани і комбінезони спортивного крою, сукні-сорочки – силуети, що переважають у колекції. Моделі виконані з легкої і щільної бавовни, шовку і паноксамиту лимонно-жовтого, гірчичного, небесно-блакитного, білого і цитринового відтінків.

WOS Resort 2020
WOS Resort 2020

У колекції Resort 2020 WOS також представили аксесуари. Тут є кепки виконані в техніці tie-dye. Кожна така кепка є унікальною: принт, створений вручну, не повторюється. Слоган на кепці – гра слів з колекції попереднього сезону Petite Pain. Другий сезон бренд створює сумки – цього разу в одній формі і двох розмірах – дуже великого і маленького, з написом MANY BAGS LOOK THE SAME.

Переглянути всю колекцію WOS Resort 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.