До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Батьківщина баски: Rochas Resort 2019

"Я думав про фотографії Річарда Аведона кінця 1960-х років, – розповів головний дизайнер бренду, Алессандро Дель Аква, – я хотів передати це почуття абсолютної елегантності бездоганною і нереальною абстрактністю".

Rochas Resort 2019

У новій круїзній колекції також знайшлося місце для улюблених басків засновника Будинку, Марселя Роша. У жовтні 1936 року, художник Крістіан Берард створив для обкладинки Vogue ілюстрацію фіолетового жакета з басками і сріблястої муфти з лисиці Rochas. Тоді чіткоокреслена талія і широка спідниця з баскою стали праобразом діорівського New Look, який з'явився через одинадцять років. Колекція Rochas Resort 2019 стала прекрасним нагадуванням про ключові історичні силуети Будинку, а баски на прищіпку оселилися у формі накидок на брючних костюмах, у формі другої спідниці на костюмах-двійках з парчі та навіть стали самостійними золотими жакетами-"коконами".

Реклама
Rochas Resort 2019
Rochas Resort 2019
Rochas Resort 2019
Rochas Resort 2019
Rochas Resort 2019
Rochas Resort 2019
Rochas Resort 2019

Весь лукбук можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.