До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рекламна кампанія Calvin Klein осінь-зима 17/18

Американський бренд Calvin Klein представив рекламну кампанію до дебютної сезонної колекції Рафа Сімонса на посту креативного директора марки.

Зняв кампейн фотограф Віллі Вандерперре, давній друг Сімонса, з яким він неодноразово працював до цього. У зйомці брали участь 22 моделі, які позували на фони білбордів минулого сезону з рекламною кампанією CALVIN KLEIN: American Classics. За день до зйомки вони були встановлені посеред каліфорнійської пустелі.

Реклама

Нова рекламна кампанія – це дослідження мистецтва в мистецтві, взаємовідносин уявного світу та реального, високої моди та повсякденної рутини. До того ж, зйомка являє собою погляд бельгійця Сімонса на сучасну Америку, яка для будь-якого гостя спочатку постає країною мрії.

У Calvin Klein планують і фізичне продовження цієї кампанії. З початком осені в своїх містах CALVIN KLEIN: American Classics побачать мешканці Нью-Йорка, Гонконга, Парижа й Брюсселя.

Читайте також:

Раф Симонс снял видео для The XX

Перша колекція сонцезахисних окулярів Рафа Сімонса для Calvin Klein

Веня Брыкалин о первой коллекции Рафа Симонса для Calvin Klein

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.