До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

RE.DESIGN — нова унікальна колекція Reserved

Компанія Reserved випустила нову лімітовану колекцію RE.DESIGN, створену під керівництвом представників покоління Z.

RE.DESIGN — це унікальна у всіх сенсах колекція і в певному сенсі перша колаборація з поколінням Z у Польщі. Для її створення Reserved запросив дванадцять представників Gen Z. Вони брали активну участь на кожному етапі створення колекції, і зрештою стали її амбасадорами.

Реклама

RE.DESIGN — колекція, присвячена захопленням цілого покоління, була створена на підставі смаків представників Gen Z. Лімітована лінійка стала своєрідним дзеркалом, в якому вони можуть подивитися на себе і побачити справжню суть свого покоління.

Зумерів можна охарактеризувати так — безкомпромісні, відкриті і сміливі. Вони не обмежують себе єдиним стилем або естетикою. Тому колекція RE.DESIGN 2021 об'єднує в собі різні тренди: від ремесла до вінтажу, від вуличного одягу і навіть до коттеджкору. Ключова тема — автентичність. Сама колекція є лише початком масштабної співпраці. Вона буде об'єднана під спеціально створеним хештегом #PolishGenZ, об'єднавши спільноту цікавих представників покоління Z, і бренд не виключає й подальшої співпраці з ними в майбутніх колекція Reserved.

Чоловіча лінія робить акцент на невимушеність і побудована на естетиці вуличного стилю. У колекції присутні печворк моделі (джинсові брюки і піджак), вінтажні (плетена жилетка з хвилястим малюнком), а також незмінна класика (тренч-пальто). Кольори колекції дещо приглушені — коричневі, сірі та чорні, супроводжуються димчасто-рожевим, блакитним. Особливо увагу слід звернути на светр з принтом соняшників, це у якомусь сенсі художній напрям живопису.

Сезон року — це відносний термін, зізнаються дизайнери колекції, підсумовуючи свою співпрацю з представниками Gen Z. Їхній гардероб не поділяється на літо і зиму: вони носять усе, що їм подобається, навіть коли погода диктує інше. Ось чому колекція містить багато одягу, призначеного для використання упродовж року. Покоління Z не любить сезонність і вважає за краще дивитися в майбутнє.

Кампейн колекції RE.DESIGN відзняв польський фотограф Бартек Вечорек. Він зробив світлини героїв у повсякденному житті: вдома, на роботі або просто під час відпочинку.

Запуск колекції супроводжується двома муралами, розробленими Ніною Кулик, ілюстраторкою і графічною дизайнеркою з Кракова. Вона створила ілюстровані портрети усіх дванадцяти RE.DESIGN представників Gen Z, які працювали над колецією. Вони з'являться на стінах будівель у Варшаві.

<b>RE.DESIGN_Reserved_Cutouts</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.