До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ральф Руччі повернеться на Тиждень високої моди в Парижі

Через 17 років після того, як американський дизайнер Ральф Руччі продемонстрував свою колекцію от-кутюр на Тижні високої моди в Парижі, він планує повернутися у вищу лігу цього літа. Руччі був першим американським дизайнером після бренду Mainbocher, якому дозволили взяти участь у Тижні високої моди.

Ральф Руччі

П'ять років тому дизайнер офіційно покинув власну компанію Ralph Rucci, засновану 1994 року, і тепер розробляє одяг під маркою RR331. Його повернення в Європу стало новим етапом для Руччі, не схожим на попередню спробу. Тиждень високої моди триватиме в Парижі з 29 червня до 4 липня, в який саме день відбудеться показ Руччі – поки невідомо.

Реклама

"Це дійсно досить незвично. Я заінтригований. Це новий крок в моєму житті, – сказав Руччі. – Я не збираюся робити те, що я вже зробив в от-кутюр – бісероплетіння, пір'я та інші прикраси. Я йду від елементів декору і роблю ставку на ідеальний крій, високу якість, інтенсивність і глибину кольору, а також драпірування – техніку, на якій була основана мода довгий час".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.