До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація нової круїзної колекції Valery Kovalska

Український бренд Valery Kovalska презентував нову круїзну колекцію, присвячену насиченому життю сучасних жінок. Її настрій дизайнерка Валерія Ковальська вирішила висловити за допомогою атмосферного відео, створеного спільно з італійським ювелірним Домом BVLGARI.

"Колекція Resort 2021 відображає дійсність, у якій сьогодні живе сучасна жінка. Вона не підвладна професійним і стилістичним обмеженням. Вона вибирає бути самою собою. Різною і сміливою. Вона може змінити кілька амплуа протягом дня, залишаючись при цьому вірною самій собі. Вона — віддзеркалення своїх бажань в реальності світових підвалин", — розповідає Валерія Ковальська про колекцію, в якій можна знайти як ідеальні брючні двійки, так і легкі сукні для митей, коли хочеться відчути себе трохи принцесою.

Реклама
Valery Kovalska Resort 2021
Valery Kovalska Resort 2021
Valery Kovalska Resort 2021

Зйомки відео тривали 16 годин на десяти локаціях, кожна з яких демонструє наш стан у ту чи іншу мить дня — і коли нам хочеться завойовувати весь світ, і коли ми потребуємо розслаблення і втечі від людей, розмов та марноти. При цьому у всіх ситуаціях нашими вірними супутниками стають прикраси BVLGARI, різноманітні колекції якого — Serpenti, Tubogas або B.Zero1 — завжди зможуть підкреслити ту чи іншу грань нашого настрою саме сьогодні.

BVLGARI
BVLGARI
BVLGARI
BVLGARI

Першими побачити відео змогли гості презентації, яка пройшла в ресторані KAMA.

<b>BVLGARI x KOVALSKA</b>


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.