До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація колекції Fenty x Puma в Києві

У концепт-сторі The Icon відбулася презентація осінньо-зимової колекції Ріанни Fenty x Puma. На один вечір простір магазину перетворився в бібліотеку старшої школи, в якій книги є сусідами плюшевих спортивних костюмів, а глобуси і грамоти на стінах -оверсайз-светрів, яскравих пуховиків і чобіт-панчох, прикрашених логотипом стрибаючої пантери.

Таке оформлення київської презентації було вибране не просто так – показ колекції Fenty x Puma якраз відбувся в залі національної Бібліотеки Франції, а замість подіуму моделі в сексапільних трикотажних сукнях, ботфортах на шнурівці і гольфах ходили по столах, завалених книгами. Ріанна, на жаль, до Києва не приїхала, але її музика впереміш з хіп-хоп хітами створила правильний настрій вечора. Знайомились з новою колекцією і танцювали під улюблені хіти – Ілля Чічкан, Маша Шубіна, Юлія Пелипас, Маруся Коваль, Веня Брикалін і Юлія Хромцова.

Реклама

<b>FentyPumaKyiv</b>

Читайте також:

Как прошел показ Рианны Fenty x Puma осень-зима 2017/2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.