До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

JASMINE представив передноворічну колекцію спідньої білизни CELEBRITY

Promotion

Напередодні новорічних свят особливо хочеться потішити себе ошатним комплектом спідньої білизни. Український бренд JASMINE подбав про це бажання і підготував сюрприз – лімітовану колекцію Celebrity, наповнену феєричним передчуттям свята, піднесеним настроєм і атмосферою червоної доріжки.

Реклама
JASMINE

У колекції Celebrity бренду JASMINE представлені нові унікальні конструкції бра з ефектним поєднанням матеріалів і аксесуарів, які потішать прихильниць модної спідньої білизни. Так, популярна модель triangle отримала новий дизайн: чашечка візуально подовжена ніжним мереживом, голтер виконаний з вишуканим поєднанням сітки і мережива, а його бретелі на спині лаконічно декоровані.

JASMINE
JASMINE
JASMINE

Трусики з високою талією традиційно посідають чільні позиції в колекціях JASMINE. Нова лінія може похвалитися розмаїттям у декоруванні таких моделей. Крім того, родзинкою колекції стало унікальне боді з довгим рукавом, виконане з делікатного німецького мережива. Кожне боді оздоблене жіночними застібками, які припадуть до смаку навіть перебірливим дівчатам.

JASMINE
JASMINE
JASMINE

Кольорова гама передноворічної колекції не залишить жодну дівчину байдужою. Головними відтінками стали елегантний чорний і звабливий червоний кольори. Вся колекція виконана з використанням унікального мережива і сіточки виробництва одного зі світових лідерів – німецької компанії CHANTY, продукції якої притаманна преміальна якість і неймовірний комфорт. Колекція представлена у всіх фірмових магазинах JASMINE і в офіційному інтернет-магазині.

<b>jasmine декабрь</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.