До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тихими словами: колекція Prada весна-літо 2023

Міучча Прада і Раф Сімонс запросили данського режисера Ніколаса Віндінґа Рефна, що відомий завдяки своїм фільмам "Драйв" і "Неоновий демон", облямувати колекцію Prada весна-літо 2023 в кінематографічний антураж. Ніколас допоміг додати емоцій в одяг дизайнерів за допомогою домашнього вуаєризму: декорації мерехтіли камерними фрагментами з його фільмів.

Prada весна-літо 2023
Prada весна-літо 2023

Десятиліттями навчені бачити Міуччу Праду провісницею моди та мовчазним арбітром з величезним впливом — гості приходять на покази Prada дізнатися, як усі вдягатимуться наступного сезону. Цього разу Прада та її партнер Раф Сімонс представили ідею, що доволі відрізняється від більшості пропозицій брендів у сезоні весна-літо 2023. Prada повертається до завужених силуетів, позбавлених надмірностей об’ємного одягу.

Реклама
Prada весна-літо 2023
Prada весна-літо 2023

Силуети в Prada звужені до щиколотки й доповнені широким пальтом чи піджаком і масивними ковбойськими черевиками. В колекції представлено й чимало простих сірих образів у стилі уніформи: лаконічні комбінезони, пальта, жакети, штани. Водночас дизайнери додали легких фактур, яскравих кольорів та неординарних форм до різноманітних предметів одягу, що радше стали яскравим вкрапленням у доволі просту й невибагливу, але різноманітну колекцію. "Вона наповнена різними поглядами… різними масивами, — сказав Раф Сімонс. — У межах однієї роботи ви бачите, як сплітаються між собою різні форми".

Prada весна-літо 2023

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.