До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Енергія руху: колекція Prada Linea Rossa весна-літо 2021

Думки про тіло — фундамент для створення колекцій Prada Linea Rossa: предмети одягу із цієї лінійки завжди розробляють так, щоб давати відчуття свободи власникові.

У сезоні весна-літо 2021 кампанія Prada Linea Rossa заново представляє культову "червону лінію" бренду у вигляді розмежування просторів, призначених для занять спортом. Скейт-парки на різних територіях Лос-Анджелеса й Шанхая об’єднані цими розмежуваннями й виокремлюють нові території й простори для діяльності та єдності всередині спільнот.

Реклама

Як уособлення кінетичної енергії й атлетизму в колекції Prada Linea Rossa весна-літо 2021 представлено ​​легкий та обтічний одяг, спроєктований з огляду на динамізм сучасного світу. Силуети чергуються між обтислими й вільними й усі підкреслюють одне — енергію руху.

У чоловічого й жіночого одягу є спільні ознаки: чітка палітра білого, чорного й сірого кольорів і культова лінія Linea Rossa. Як завжди, інновації в технічних тканинах мають фундаментальне значення. Трикотаж з поліестеру окреслює тіло й слугує основою для плавних шарів технічного трикотажу та нейлону — тонкого, легкого й водонепроникного рипстопу, напівпрозорість якого дає змогу розгледіти форму в русі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.