До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Втрачений рай: KSENIA SCHNAIDER весна-літо 2019

Запрошення на показ KSENIA SCHNAIDER надійшло у формі глянцевого фото з морського узбережжя – зазвичай, саме такі привозять на пам'ять з відпустки. Дизайнери Ксенія і Антон Шнайдери надихаються курортами Чорного моря з усією їхньою невибагливою красою. За нагоди Антон склав саундтрек з хітів, які щоліта ллються з пивних барів і сувенірних крамниць, – в фіналі показу моделі виходили на подіум під неспокійний завзятий хіт 1997 року Bailando групи Paradizio.

KSENIA SCHNAIDER весна-літо 2019

Ксенія Шнайдер продовжує експериментувати з переробленим денімом. У цьому сезоні дизайнер додає йому грайливості – розшиває джинси лелітками, вставляє в знакову модель деміфологізовані демі-денімс прозорі панелі і полегшує кожушок з джинсової бахроми – носити його пропонує поверх топа від купальника. Функціональний денім з накладними кишенями Ксенія поєднує з гавайськими сорочками і спідницями в авторський тропічний принт, а хижу леопардову розмальовку, яких у нас досхочу можна спостерігати на центральних пляжах Одеси, цитує в майже абстрактному візерунку на прозорому жаккарді.

Реклама
KSENIA SCHNAIDER весна-лето 2019

Для локальної публіки шоу KSENIA SCHNAIDER було повне іронії. Чи прочитають ці цитати міжнародні гості UFW, які дивляться на київські колекції без пострадянського культурного багажу? Не факт. Але у Ксенії і Антона Шнайдерів добре вдається говорити на універсальній мові дизайну і без явних історичних і географічних відсилань. Комерційний успіх їх колекцій – тому підтвердження.

<b>шнайдер 2019 лето</b>

Текст: Веня Брикалін

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.