До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поп-ап українських брендів ONE MRIA вдруге відбудеться в Лондоні

Після успіху першого ONE MRIA поп-ап, що відбувся в липні 2022 року в Лондоні, проєкт повертається – цього разу в більший простір та з новими українськими іменами.

ONE MRIA – платформа підтримки українських дизайнерів, яку створили 2022 року Анастасія Єршова та Олена Кірова. Платформа покликана допомогти сталим і новим українським брендам інтегруватися у світову індустрію моди, сприяти відкриттю нових ринків та налагодженню комунікації з іноземними клієнтами.

Реклама
The Coat by Katya Silchenko

Серед клієнтів і гостей першого заходу ONE MRIA були директор моди Vogue British Сара Гарріс, стилістка Джессіка Жерарді та акторка Келлі Разерфорд. Окрім цього, поп-ап відзначився не лише майже повним розпродажем представлених колекцій українських дизайнерів, а й численними схвальними відгуками відвідувачів і модних інсайдерів.

J’amemme

Другий захід також відбудеться в Лондоні 16–20 листопада в Mayfair – одному з найпрестижніших районів британської столиці, що відомий великою кількістю бутиків всесвітньо відомих брендів, а також стильною та вишуканою публікою, яка збирається з усього світу. Цього разу на ONE MRIA будуть представлені колекції 18 українських брендів, серед яких LITKOVSKA, Bevza, The Coat by Katya Silchenko, KSENIASCHNAIDER, ELENAREVA, T. Mosca, Katerina Kvit, J’amemme, Queens, Arutuinova, Hempful, взуття та аксесуари від Kacharovska та Luna EX, а також ювелірні прикраси від NOMIS, Jewelry Lab та Guzema Jewelry.

Jewelry Lab

Коктейль з нагоди офіційного відкриття другого ONE MRIA поп-ап відбудеться в четвер, 17 листопада, з участю засновників проєкту, дизайнерів-учасників, а також запрошених гостей.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.