До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Polska присвятив новий номер Україні

Польща – країна, яка стала одним і головних помічників України в боротьбі з російськими окупантами. До того ж на допомогу нам прийшли не лише польський уряд та волонтери, а й культурна спільнота цієї країни. Активну позицію зайняли й наші колеги з польського Vogue – весь цей час вони публікували матеріали, присвячені нашій країні та культурі, а 30 березня представили квітневий номер, який став справжнім майданчиком для українських митців.

"Vogue Polska вирішив замінити звичайну історію з обкладинок акцією солідарності. Ми надали майданчик українським художникам. Ці неймовірні та емоційні витвори мистецтва дуже різні, але мають багато спільного — потужну силу та надію, що цей жах скоро закінчиться", — пише головна редакторка Vogue Polska Інна Лекевич, представляючи новий квітневий номер. Першу обкладинку квітневого номера створила Олена Ємчук, модна фотографка й художниця, яка у своїй творчості звертається до української культури.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.