До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Показ дитячої колекції Roukoss-Kids у межах Junior Fashion Week

Promotion

З 10 до 13 жовтня в КВЦ Парковий відбувся Junior Fashion Week. Свою нову колекцію під назвою Little Ladies and Gentlemen представив молодий бренд Roukoss-Kids. Його креативним директором є Елай Рукосс – дизайнер ліванського походження, який встиг попрацювати в Європі, ОАЕ, Катарі і Лівані, виконавши великий шлях у fashion-індустрії, перш ніж заснувати власний лейбл дитячого одягу.

Реклама
Roukoss-Kids

Roukoss-Kids – молодий бренд, який вперше представив масштабну колекцію, але вже отримав любов і визнання модних мам України. Дизайнер бренду впевнений, що хороший смак і почуття стилю важливо прищеплювати з дитинства. Елай переконаний, що в гардеробі малюків, як дівчаток, так і хлопчиків, крім спортивного одягу на кожен день, мають бути елегантні і витончені речі для особливих приводів.

Roukoss-Kids
Roukoss-Kids
Roukoss-Kids

Roukoss-Kids робить ставку на класичні силуети, стриману палітру кольорів і вишуканий крій, який цілком міг би знайти своє місце і в гардеробі дорослих. Сукні довжини максі і міні, сукня-сорочка, кейп, сукня-смокінг, комбінезон, ажурна блузка і струмлива спідниця в монохромній гамі стануть ідеальними образами для перших виходів у світ маленьких леді. А ювелірно скроєні костюми в англійську клітинку для юних джентльменів стануть їхнім першим зразком того, який вигляд повинен мати справжній чоловік.

Roukoss-Kids
Roukoss-Kids
Roukoss-Kids

"Традиції і сімейні цінності в поєднанні з переосмисленою на новий лад класикою – ось те, на чому бренд Roukoss-Kids будує свою концепцію", – підсумовує Елай Рукосс.

Елай Рукосс

Як носити нову колекцію бренду, продемонстрували представники молодшого покоління українських зірок. У ролі моделей на подіум вийшли: доньки Анатолія Анатоліча, донька Олі Полякової, син Андрія Джеджули, доньки Камалії та Мохаммада Захура, донька Лілії Ребрик, доньки Андрія П'ятова і багато інших. Крім відомих батьків оцінити колекцію Roukoss-Kids прийшли ще багато відомих гостей, серед яких були: Ана Варава, Юлія Айсіна, Ірина та В'ячеслав Дюденки, Наталя Коваленко, Лера Толочина, Олексій Прищепа, Валентина Супіханова та інші.

<b>Junior Fashion Week</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.