До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Показ дебютної колекції бренду MRZ Design

Promotion

Мода і футбол стали вже майже нерозлучними. Професійні футболісти нерідко стають моделями, а їх половинки все частіше випробовують себе в ролі дизайнерів одягу. Так, дебютну колекцію, в якій є місце і для жіночих, і для чоловічих образів, представила дружина півзахисника футбольного клубу "Динамо" Миколи Морозюка, Ірина.

Реклама

"Я люблю виділятися з натовпу і привертати увагу, – розповідає Морозюк. – Тому і одяг роблю відповідний – він дарує емоції і наповнює життя барвами. Наших мам і бабусь весь час вчили стримувати свою індивідуальність, ховати її – наше покоління має покласти цьому край" .

Ірина Морозюк

Колекція у неї вдалася відповідна – спорт-шик тут поєднаний з орієнтальними мотивами, маскулінні деталі з ультражіночними елементами, а вечірній одяг з вуличною модою. "Я не хочу обмежуватися одним стилем, – додає засновниця MRZ Design. – Кожного дня у нас інший настрій і весь час мені хочеться чогось нового. Мій одяг для тих, хто цінує і любить різноманітність".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.