До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підняти вітрила: нова літня колекція Article Blazers

Прогулянки на яхті — чи не найприємніше дозвілля влітку, та ще й дуже гарне. Надихнула ця естетика й бренд Article Blazers на створення нової капсульної колекції.

Article Blazers

Article Blazers від часу свого створення фокусується саме на створенні жакетів — строгих, формальних, з ідеальним кроєм, проте в новій капсулі команда марки виходить за звичні межі й демонструє, що без жакета не обійтися й під час відпочинку. Це може бути яхта, недільний бранч з подругами або сімейна прогулянка — добре скроєний жакет складе гідну пару і білосніжним джинсам, і лляним шортам, і улюбленій сукні в білизняному стилі.

Реклама
Article Blazers
Article Blazers
Article Blazers

"Ця морська історія про літню неспішність, свободу, плавність рухів, водночас про вишуканість та аристократичність, що ґрунтується на якісних матеріалах, з якими ми працюємо", — розповідають в Article Blazers, майстерно поєднуючи приглушену делікатну палітру з фактурними тканинами. У колекції також представлені оверсайз-сорочка і лаконічний чорний жилет, класичні бретонки й усе, щоб це літо стало прекрасним.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.