До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Під високою напругою: презентація нової колекції Wildwood

Тепер за класними шкірянками не потрібно далеко їхати: український бренд Wildwood представив нову осінньо-зимову колекцію, яку склали як класичні косухи і плащі для міжсезоння, так і різноманітні бомбери, кейпи і навіть двосторонні пуховики.

Wildwood осінь-зима 2019/2020

Обличчям колекції стала українська модель Тетяна Рубан, а локацією зйомок обрали склад рефрижераторів і карго-контейнерів в Одеській області. Сама колекція присвячена життю на повній швидкості, порушенню заборон і правил. Кольорова палітра колекції – нейтральні відтінки: бежевий, коричневий, чорний. Як елементи декору дизайнери використали шкіряні канати-дроти з наконечниками з термозбіжної трубки, які відображають тематику колекції. Для чоловіків дизайнери також представили кілька варіантів: шкіряні косухи, бомбери, двосторонні пуховики з хутра керлі.

Реклама
Wildwood осінь-зима 2019/2020
Wildwood осінь-зима 2019/2020
Wildwood осінь-зима 2019/2020

Засновники бренду Артур Кулаковський та Анна Рибальченко завдяки фокусу на одному матеріалі жваво експериментують з формами і фактурами шкіри, так поступово впроваджують концепцію повноцінного шкіряного гардеробу. Цього сезону до різноманітного верхнього одягу вони додали кюлоти і кілька головних уборів зі шкіри. Як матеріали дизайнери використали екзотичні види шкіри, наприклад, африканського страуса.

Wildwood осінь-зима 2019/2020
Wildwood осінь-зима 2019/2020
Wildwood осінь-зима 2019/2020

Представити колекцію команда Wildwood вирішила за допомогою камерної презентації, яка відбулася в їхньому затишному магазині на вулиці Воздвиженській. Серед гостей були: Павло Орлов, Анастасія Цибуляк, Олексій Прищепа, Ярослава Зоря і Віолетта Федорова.

<b>Wildwood_Guests</b>

Фото з презентації: Андрій Пилипець

Instagram:@wildwood.official

Магазин в Києві: Воздвиженська, 38

Магазин в Одесі: Генуезька, 24б

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.