До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Слідами вікторіанства: Elie Saab осінь-зима 2018/2019

Дизайнер Елі Сааб вміє створювати казку, й у новій осінньо-зимовій колекції він присвятив її вікторіанству. Ця похмура і трагічна епоха в руках ліванця отримала нове життя – до фірмових силуетів з високими комірами і панування чорного кольору, він додав дрібний квітковий принт, який ніби зійшов зі сторінок уже слов'янських казок, а ще – щедру вишивку.

Природно, що головними на подіумі у Сааба були сукні – в міру драматичні і до непристойності розкішні. Навіть повсякденним моделям дизайнер надав святкового настрою за допомогою воланів і рюшів, а також асиметричного крою спідниць. Активно він використовував і допоміжні деталі, на зразок шкіряних широких ременів, жилетів, хустинок з бахромою і капелюхів.

Реклама

Сам дизайнер розповів, що надихнули його на створення цієї колекції роботи Ренуара, а називається вона "Зимовий букет", адже в холодну пору року нам дуже не вистачає кольорів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.