До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Племінниця принцеси Діани стала амбасадоркою Dolce & Gabbana

Модний Дім Dolce & Gabbana вже давно дружить з леді Кітті Спенсер, племінницею принцеси Діани й двоюрідною сестрою принців Вільяма і Гаррі, і цього року їхня взаємна любов вилилася в глобальнішу співпрацю — британку призначили новою амбасадоркою цього модного Дому.

Леді Кітті Спенсер

Вперше Кітті Спенсер з’явилася на подіумі Dolce & Gabbana у 2017 році, коли дизайнерський дует запросив для показу не тільки професійних манекенниць, а й зіркових клієнток. За рік вона вже брала участь в атмосферному шоу Alta Moda на озері Комо й не один раз відвідувала заходи бренду як спеціальна гостя.

Реклама
Леді Кітті Спенсер на шоу Dolce & Gabbana весна-літо 2019

Сама Кітті Спенсер розповідає, що з командою Dolce & Gabbana її пов’язує шалена любов до Італії, мистецтва й культури цієї країни. Дівчина навчалася у Флоренції, тому тонко відчуває те, що Доменіко Дольче й Стефано Габбана роблять у своїх колекціях. "Стати глобальним амбасадором Dolce & Gabbana для мене велика честь, — додає леді Спенсер. — Доменіко й Стефано святкують життя у всіх його проявах, а кожна можливість попрацювати з ними — це неоціненний досвід і унікальна можливість дізнатися щось нове про улюблену Італію".

Леді Кітті Спенсер

Не приховують своєї втіхи від цієї співпраці й самі дизайнери, які називають красу й грацію леді Спенсер одним з канонів у всесвіті Dolce & Gabbana.

Леді Кітті Спенсер на шоу Dolce & Gabbana Alta Moda

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.