До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Піксельна троянда: RITO осінь-зима 2019/2020

Ключовою ідеєю осінньо-зимової колекції RITO стала цифрова обробка світла, діджиталізація і завантаження в матрицю реальних об'єктів.

"Світ живе в мережі і, якщо придивитися, то і квіти, і вулиці, і хмари цілком можуть бути частиною іншої реальності. Тварин, птахів, океан, небо, пейзажі, власне відображення, та й будь-які події ми сьогодні сприймаємо, як можливий кадр для поста в соцмережах. Стираються межі неможливого, online можливо все, і тільки невеликі перешкоди зв'язку змушують нас відірватися від ґаджетів і повернутися з віртуального життя", – кажуть у RITO.

Реклама

Нова колекція дизайнерського трикотажу від RITO поєднує технологічні інновації, за допомогою яких створені джемпери, спідниці, штани, костюми, сукні та пальта. У лінії змішані теплі відтінки кориці, кави, топленого молока, пастили, вина, листя і променів сонця.

Символом колекції стали троянди, які дизайнерка Олена Пікуль перетворює то на м'який жакардовий малюнок, то на жорсткий піксельний код. Гігантських розмірів молочні або сірі бутони з графікою digital Squared Florals вив'язані на складному вовняному пальті ручної роботи, яке є ключовою моделлю колекції. Для його створення потрібно 120 годин роботи.

Доповнюють і підтримують віртуальне життя трикотажних троянд жакарди, що імітують звірині шкури в яскравих інтерпретаціях барв. Тигровий і леопардовий принти навмисне виконані в ультраяскравих кольорах. Так RITO протестує проти використання натурального хутра і шкіри тварин, знову візуалізує курс і стратегію розвитку бренду в сторону стійкої моди.

Загальна ідея колекції про завантаження в віртуальну матрицю теж отримала втілення в oversized-сукнях і складних джемперах. Зумисне збільшені і складні плетіння "кабельними косами" – це дизайнерське бачення прихованих від ока мікросхем і плат ґаджетів, які одним натисканням відкривають віртуальний світ.

Цього сезону, вперше в колекції RITO, з'явилися елегантні, м'які трикотажні жіночі та чоловічі піджаки з акцентом на талії. Також повсякденну лінію доповнили спортивними костюмами, лаконічними джемперами і сукнями з вовни з кашеміром натуральних і найактуальніших кольорів сезону.

У цій колекції RITO вирішили розширити асортимент і представили аксесуари у вигляді хустин з етичного шовку з тематичними принтами. Осінньо-зимова лінія зосереджена на кольорі, а головний акцент зроблений на можливості створити трикотажний однотонний total look з джемперів, спідниць, штанів, піджаків, як у насичених тонах осені, так і в м'яких пастельних відтінках.

Фотограф: Костянтин Гайдук

Стиліст: Аліса Ніколенко

Візажист: Марина Роботько

Модель: Slobi @mimodels

Фірмові бутики RITO:

  • Україна, Київ, вул. Ігорівська, 5, тел.: +380 444252500
  • Україна, Київ, вул. Лисенка, 1, тел.: +38044 2787140
  • Литва, Вільнюс, вул. Басанавічус, 16 тел.: +37062600055 (www.facebook.com/rito.lt/)

Сайт:rito.ua

Facebook:www.facebook.com/DMRITO

Instagram:www.instagram.com/rito_knits/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.