До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: спільна колекція Кайї Гербер і Карла Лагерфельда

У січні Кайя Гербер потішила своїх шанувальників новиною про першу колекцію одягу, яку вона створить разом з Карлом Лагерфельдом. А тепер в мережі, на одному з фанатських акаунтів моделі, з'явилися й фотографії, на яких можна роздивитися деякі образи.

Кадри зі зйомок колекції Kaia Gerber x Karl Lagerfeld

Так, увійшли в колекцію трикотажні кроп-топи та шорти, косухи та сукні з високими розрізами, а переважає в ній чорний колір. Перші образи підтверджують офіційний реліз, в якому говорилося про поєднання каліфорнійської невимушеності й паризького шику. Звичайно ж, обличчям колекції стала сама Гербер.

Реклама
Кадри зі зйомок колекції Kaia Gerber x Karl Lagerfeld
Кадри зі зйомок колекції Kaia Gerber x Karl Lagerfeld

Нагадаємо, що 16-річна донька Сінді Кроуфорд вже півроку не сходить з модних радарів. У вересні 2017-го у неї відбувся дебют на Тижні моди в Нью-Йорку та за цей час вона вже встигла взяти участь в кутюрнному Тижні моди, прикрасити обкладинку паризького Vogue, стати обличчям Versace і Calvin Klein Jeans, і заразом закохати в себе величезну армію прихильників. Зараз лише в Instagram у дівчини майже три мільйони фоловерів.

Читайте також:

Молода кров: юні музи Карла Лагерфельда

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.