До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Pandora представили оновлену колекцію прикрас Pandora ME

30 вересня в усьому світі відбувся запуск оновленої колекції ювелірного бренду Pandora, що дістала назву Pandora ME. Вечірка з нагоди запуску новинок в Україні відбулася в Shcherbenko Art Centre, який перетворився до невпізнання, а центральним елементом приміщення стала тумба з прикрасами бренду заввишки 2,5 метра.

Pandora ME

Сама колекція Pandora ME створена спеціально для сміливих і креативних дівчат, які люблять експерименти. Саме тому гостям заходу пропонувалося створити свою ексклюзивну прикрасу й продемонструвати почуття стилю. На дзеркальній поверхні було хаотично розкладено елементи прикрас — від конекторів і формувального ланцюжка до маленьких кулонів і різнобарвних ланок. Кожен гість вечірки міг приміряти на себе роль дизайнера та придумати й власноруч створити стильну прикрасу.

Реклама
Pandora ME
Pandora ME
Pandora ME
Pandora ME

Оновлена ​​концепція Pandora ME відкриває кардинально новий світ стилізації та комбінування. Бренд пропонує кожному відчути свій внутрішній голос і створити неповторну комбінацію прикрас. З колекцією Pandora ME більше не буде проблеми в доборі прикрас. За допомогою нескінченно адаптовних і функціональних прикрас ви можете змінювати свій образ щодня залежно від настрою й стилю. Всі прикраси з колекції Pandora ME вже доступні у фірмових крамницях бренду та на сайті e-pandora.ua.

<b>pandore me</b>

На заході були присутні: Валерія Русаненко, Антон Бокий, Тіна Сизонова, Ліліт Саркісян, Яна Кензіровська, Олена Єва, Аліна Долініна та багато інших гостей.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.