До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкрили салон весільних та вечірніх суконь Crystal

Promotion

13 листопада в самому центрі Києва відкрився салон весільних та вечірніх суконь Crystal. У новому просторі представлені бренди, широковідомі на території Європи, Америки, Канади та Австралії завдяки винятковій якості, вишуканим тканинам і ручній вишивці. У їх числі Crystal Design і Eva Lendel.

Реклама

У салоні представлені три лінії суконь від бренду Crystal Design: Crystal Design Haute Couture, Crystal Design Be Special і Crystal Design Evening.

"Рівно 3 місяці тому команда з більш ніж 20 осіб почала втілювати в реальність мрію – відкриття нашого третього салону. Рівно 3 місяці тому ми вирішили – це буде не шаблонний салон весільних та вечірніх суконь, а стильне і дуже особливе місце, де кожна дівчина зможе відчути себе королівською нареченою або голлівудською зіркою. Рівно 3 місяці тому для нас почався відлік до грандіозної події – офіційного відкриття салону Crystal в Києві! Ми вклали в нього любов, натхнення і велику мрію. Сподіваємося, все вдалося. А далі – більше!", – прокоментувала відкриття Ілона Шрамко, креативний директор бренду.

Cалон весільних суконь Crystal
Cалон весільних суконь Crystal
У цей день гості вечірки побачили закритий показ нової весільної колекції бренду Crystal Design, яка була раніше представлена в Америці, Канаді, Європі, в межах Barcelona Bridal Fashion Week і Chicago Bridal Market. Атмосферу в цей вечір створювали улюблені хіти Sonya Kay і NAVI, а також діджей-сет від Яни Кензіровської. Підтримати бренд і розділили радість від відкриття першого салону Crystal в Києві прийшли відомі і популярні гості, зокрема: TAYANNA, Sonya Kay, Ivan NAVI, Маша Тимошенко, Аліса Ілієва, Діана Глостер, Поліна Логунова, Евеліна Попова, Тіна Сизонова та інші.
Cалон весільних суконь Crystal
Яна Кензировська
Закритий показ бренду Crystal Design

Весільні та вечірні сукні Crystal Design і Eva Lendel вже можна приміряти в Києві, у новому салоні Crystal на вулиці Шота Руставелі, 34. Для перших покупців діє приємний бонус: знижка 20% на всі моделі суконь. Дисконт буде доступний протягом двох тижнів.

<b>гости crystal design</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.