До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відкриття нового магазину Under Armour

Promotion

27-го квітня у київському ТРЦ Ocean Plaza відбулося відкриття магазину Under Armour у форматі Brand House, який спеціалізується на чоловічій та жіночій спортивній екіпіровці. Це четвертий за рахунком магазин в Україні: перші два були відкриті наприкінці грудня 2017 року у київському ТРЦ Sky Mall і харківському "Каравані", а 19 квітня 2018 у ТРЦ Dream Town.

Реклама

В межах заходу команда тренерів Khomytskyi Pro провела тренування спочатку біля торгового центру, а потім в центральному атріумі. Ті, що раніше реєструвались, а також всі бажаючі відвідувачі, змогли потренуватися з найкращими тренерами країни.

Після завершення тренування дворазовий чемпіон світу з бодібілдингу, магістр в області фітнесу та рекреації, Андрій Хомицький, традиційно для Under Armour замість червоної стрічки перерізав залізний ланцюг, що символізує сміливість, пристрасть і силу для подолання будь-яких перешкод. Гості заходу мали можливість взяти участь у розіграші приємних подарунків від бренду і отримати знижки на купівлю спортивного екіпірування. Головним призом стали кросівки Under Armour.

<b>under</b>

Спортсмени обирають Under Armour через високотехнологічність, тому що високі технології в професійному спорті дають той самий похтовх, який дає змогу робити сверхривок, надзусилля, вигравати на останньому етапі, на останній краплі крові і з останньою краплею поту. Високі технології відведення вологи, збереження або ж відведення тепла – це все призначене, справді, для професійних спортсменів під їх повсякденного тренування.

https://www.instagram.com/underarmourukraineofficial/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.