До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зупинити мить: Arutiunova весна-літо 2021

Український бренд Arutiunova вже встиг привернути увагу своїми вишуканими сукнями, натхненими світом танців, у яких хочеться проживати найважливіші миті життя. Не стала винятком і нова весняно-літня колекція, у якій дизайнерка Ганна Арутюнова й далі говорить мовою рухів. Цього разу вона звертається до таких пристрасних і характерних танців, як танго, пасадобль і фламенко.

Arutiunova весна-літо 2021

Основою колекції став традиційний костюм тореадора, завдяки якому з’явилися штани із завищеною талією, укорочені жакети, пелерини, кейп й сорочки зі зборочками. Підтримав заявлену тематику й конструкторський елемент, подібний до нижньої частини списа тореадора. Дизайнерка використала його форму для вирізів на коротких спідницях і сукнях. А от численні волани в колекції — це вже данина поваги чуттєвому фламенко, як і віяло, незвично інтегроване в дизайн однієї із суконь.

Реклама
Arutiunova весна-літо 2021
Arutiunova весна-літо 2021
Arutiunova весна-літо 2021

Також спеціально для цієї колекції художник Руслан Панчук створив ілюстрації з орнаментами образів різних тореро й віял, які лягли в основу елементів ручної вишивки, — однієї з найважливіших частин ДНК бренду. Нового сезону Arutiunova представляє її максимальну різноманітність: аплікацію фатином, розсип бісеру, вишивку пацьорками, рубкою, стразами, пір’ям страуса, віскозними торочками.

Arutiunova весна-літо 2021
Arutiunova весна-літо 2021
Arutiunova весна-літо 2021

Сама Ганна Арутюнова називає нову колекцію спробою зупинити мить, згадати про елегантність, яка під час пандемії відійшла на другий план, і просто насолодитися моментом.

Arutiunova весна-літо 2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.