До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Open Call для дизайнерів від Ukrainian Fashion Week і British Council

Ukrainian Fashion Week у партнерстві з British Council в рамках програми Fashion DNA: Ukraine оголошують open call для відбору дизайнерів, які стануть учасниками бізнес-воркшопів від британських менторів.

Мета програми – відкривати, підтримувати і відзначати молодих талановитих fashion-дизайнерів, сприяючи тому, щоб вони налагоджували міжнародні зв'язки і набували професійного досвіду. Експерти з Великобританії будуть присутні на кожному етапі, з моменту відбору учасників до реалізації фінального проекту.

Реклама

До 29 вересня до участі приймаються заявки від молодих prêt-a-porter брендів, які працюють на ринку не більше 6 років, з мінімальним терміном роботи на ринку в 1 рік, і досвідом співпраці з 1-2 ритейлерами. Відбір ведуть Міжнародний відділ Ukrainian Fashion Week та British Council. Результати відбору будуть оголошені в жовтні 2017 року.


Для участі у відборі необхідно заповнити заявку, англійською мовою.

Читайте також:

Перші леді України і Франції зустрілися в Нью-Йорку

Чим запам'ятався Тиждень моди в Лондоні весна-літо 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.