До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий модний бренд, який уже полюбили Белла Гадід і Дуа Ліпа

Є велика ймовірність, що ви вже надибували одяг Marshall Columbia в Instagram, але, можливо, не знали що це за бренд. Упродовж останніх кількох місяців молодий дизайнер з Брукліна одягав таких суперзірок, як Дуа Ліпа, Майлі Сайрус, Doja Cat, і вже встиг звести свій новоспечений лейбл у ранг культу. Та це й не дивно, з огляду на те, що його барвиста, відверта естетика просто вимагає, щоб нею захоплювалися.

Минулого тижня Белла Гадід вдягнула блакитний топ з вирізами з майбутньої колекції бренду. Ці вирізи на топі моделі — візитна картка дизайну Marshall Columbia. Вони з виразною нерозважністю нанесені на обтислі сукні, велосипедки й светри. 24-річний хлопець, який навчався у Fashion Institute of Technology в Нью-Йорку, почав свою кар’єру, допомагаючи художнику костюмів Дієго Монтої. Маршалл запустив свій лейбл під час карантину торік. Велика частина його дизайнів ґрунтується на декоративно-прикладному мистецтві, яким він захоплювався в дитинстві. Це особливо помітно в яскравій вишивці бісером, якою він прикрашає одяг.

Реклама

Гадід — не єдина прихильниця бренду: Doja Cat з’явилася в яскраво-рожевому топі Marshall Columbia під час виступу в Маямі в липні. На ній також була мініспідниця з вирізами й пухнаста синя мінісумка бренду. Дуа Ліпа нещодавно вдягнула блакитну сукню з принтом у вигляді сердечок під час відпустки в Албанії (вона також з майбутньої колекції Marshall Columbia). Британська співачка також одягала картатий костюм бренду і красувалася з неоново-зеленою сумкою. Також Майлі Сайрус цього року виступила на заході Apple Music у костюмі Marshall Columbia, розшитому бісером.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.