До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова осінньо-зимова колекція в київському бутику Moschino

До київського бутика Moschino прибула нова колекція, з якою ця осінь точно не буде нудною та одноманітною. Крім базових речей стриманих відтінків тут знайшлося місце, як яскраво-жовтим пальтам і кардиганам, так і сукням насиченого бірюзового чи бузкового відтінків.

Грайливим настроєм, без якого неможливо уявити естетику Moschino, також просякнуті суворі на перший погляд сукні зі шкіри чи сукні-сорочки. Наприклад, одна з моделей прикрашена ювелірної строчкою, що імітує кишені і комір. Креативний директор бренду Джеремі Скотт взагалі майстер візуальних фокусів, який до того ж вміє піднімати настрій за допомогою одягу.

Реклама

<b>MoschinoFall1718</b>

Шанувальниці Moschino, серед яких є і 18-річні студентки, і успішні бізнес-леді, в один голос твердять, що творіння Джеремі Скотта дійсно творять чудеса і при цьому виглядають доречно в будь-якій ситуації. Наприклад, лаконічне пальто з ідеальною посадкою прикрашає небанальний, але при цьому елегантний принт з янголами, як ніби зійшли з картин епохи Ренесансу, а сумки, що нагадують фірмові косухи Moschino, не менш місткі і практичні, ніж будь-які інші, та з нудним дизайном. "Тож навіщо відмовляти собі в емоціях", – часто запитує Джеремі Скотт і продовжує радувати своїх Moschino-girls кожною новою колекцією.

<b>MoschinoFromAlisaNew</b>

Ще один сильний бік в колекціях Moschino – це аксесуари. У київському бутику бренду можна приміряти і класичні пояси з написом MOSCHINO з великих позолочених літер, і рюкзаки з мультяшними героями, і практичні сумки-шопери, які можна знайти в шафі кожної модної італійки. Адже ми те, що ми носимо, любить повторювати Джеремі Скотт і з ним не можна не погодитися.

До речі, гумор та іронія завжди були сильними сторонами Moschino. Франко Москіно, який заснував марку в 1983 році, ще в перших колекціях використав провокаційні написи і двозначні елементи, за допомогою яких говорив про соціально важливі речі. Для того часу це було дійсно сміливо і навіть революційно. "Мені здається, що мода – такий предмет, в якому завжди можна знаходити смішне. Але в підсумку, це найскладніший об'єкт для сміху, оскільки люди ставляться до нього дуже серйозно", – стверджував Франко Москіно і саме за це легке ставлення до життя і моди його одяг полюбив весь світ. Продовжує любити і сьогодні.

Сайт:www.moschino.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.