До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У русі: нова колекція українського бренду Kohai весна-літо 2021

З настанням весни, руки так і тягнуться до оновлення гардероба. Хочеться змінити темні відтінки на світлу колірну палітру, додати яскравих барв і придбати модні сукні, універсальні брючні костюми на щодень, ефектні топи, комфортні трикотажні вироби та актуальні весняні куртки. Водночас важливо, щоб кожен виріб не тільки відповідав останнім тенденціям, а й став тією самою базою, яка не вийде з моди наступного сезону. Український бренд Kohai відповідає цим вимогам. У своїй новій колекції весна-літо 2021 бренд пропонує позачасовий мінімалістичний гардероб із сучасними деталями.

Kohai весна-літо 2021

Колекція складається з різноманітних брючних костюмів з графічними принтами — від дрібної ділової смужки до картатого візерунка тартан, вільних шортів-бермудів із жилетами, білого деніму, трикотажних суконь поло, комфортних топів і лляних ансамблів. Як верхній одяг бренд пропонує стильні куртки-бомбери й затишні в’язані кардигани, тоді як для вечірнього виходу можна вибрати ошатні білі топи з рядами невагомого пір’я.

Реклама
Kohai весна-літо 2021
Kohai весна-літо 2021
Kohai весна-літо 2021

"Нова колекція Kohai дістала назву Non Stop завдяки моєму оточенню, яке дуже надихає. Це дівчата, які в непростий період не опустили рук, а стали самореалізовуватися щосили. Одні почали вчитися й змінили діяльність, інші стали мамами, відкрили власний бізнес, знайшли нові хобі. Вони захоплюють, надихають і засвідчують: не можна зупинятися ні за яких обставин", — коментує засновниця бренду Ольга Федорущенко.

Kohai весна-літо 2021
Kohai весна-літо 2021

Бренд надає величезної уваги комфорту дівчат. Усі вироби виготовлені з натуральних італійських тканин, у яких не буде парко весняно-літнього сезону. Льон, шовк, бавовна й віскоза — головні матеріали в колекції Kohai, тоді як фурнітура виготовлена з металу.

Kohai весна-літо 2021
Kohai весна-літо 2021
Kohai весна-літо 2021

За словами Ольги, нині жінки намагаються встигнути якомога більше, живучи в режимі non stop. Тож їм потрібен новий одяг: зручний, якісний, стильний, що підкреслює переваги й вдало маскує вади. У цьому й полягає головний задум колекції Kohai весна-літо 2021.

Фото: Денис Маноха

Стиль: Олена Атаманенко

Модель: Аліна Долиніна

MUAH: Backstage

Відео: Євген Перфілов

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.