До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шотландський дух: нова колекція Pringle of Scotland x H&M

H&M запустили нову колекцію в колаборації з шотландським брендом Pringle of Scotland у межах жіночої лінії трикотажних речей. Колекція вже з'явилася у продажі в усіх магазинах H&M в Україні.

Нова колекція Pringle of Scotland x H&M

Фірмові у Pringle of Scotland принт аргайл і жакардова тканина у новій колекції отримали сучасне прочитання. Ключовими її елементами стали светри у стилі печворк, що поєднують ромбоподібний принт ретро і однотонну ребристу фактуру, а також укорочений джемпер з круглим вирізом і об'ємними рукавами.

Реклама
Нова колекція Pringle of Scotland x H&M
Нова колекція Pringle of Scotland x H&M

Традиційне прядиво і сучасний дизайн відображені в лінії oversize-светрів з необробленими краями. Сукні-светри з застібками-блискавками, зручні толстовки, легінси, шапки і шарфи – на всі ці моделі нанесені спортивні логотипи і написи. Як веселе доповнення, колекція включає светри для собак з відповідними кольорами і принтами.

Нова колекція Pringle of Scotland x H&M

Кольорова палітра колекції Pringle of Scotland x H&M – осіння суміш гірчичного, блакитно-сірого і коричневого з несподіваними вкрапленнями кислотно-жовтого. У колекції використані перероблений поліестер і органічна бавовна, а також м'яка шерсть і гладкі віскозні волокна.

Нова колекція Pringle of Scotland x H&M

"Pringle of Scotland має довгу історію колаборацій, і це партнерство з H&M дуже надихає. Ми завжди шукаємо нові способи висловити ДНК нашого бренду. Сподіваємося, що цей грайливий, спортивний погляд на наші знамениті аргайл і жакард потішить наших клієнтів, а також охопить ширшу аудиторію завдяки H&M", – каже Кеті Воллес, бренд-директорка Pringle of Scotland.

Нова колекція Pringle of Scotland x H&M

"Співпраця з Pringle of Scotland, брендом з такою багатою і вражаючою історією, стала справжнім задоволенням для команди дизайнерів H&M. Ми видозмінили культові аргайл і жакард, щоб додати спортивного і молодіжного відтінків. Я пишаюся тим, що нам вдалося використати такі матеріали, як перероблений поліестер, вовну і органічну бавовну. З нетерпінням чекаю можливості побачити, як наші клієнти з усього світу по-своєму стилізують речі з колекції", – каже Марія Остблом, керівниця відділу дизайну жіночого одягу в H&M.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.